Over With Love Cards

With Love Cards

With love cards is ontstaan uit mijn passie voor fotografie. Fotograferen is al jaren mijn hobby en het is mijn doel om van deze hobby mijn werk te maken. Daarom ben ik begonnen met het maken van fotokaarten.

Het leuke van het maken van fotokaarten is dat er een legio aan onderwerpen zijn die je kunt fotograferen voor de verschillende kaarten. En waarbij mijn hart toch wel ligt bij het fotograferen van bloemen, de natuur en dieren. Het is heerlijk om er met mijn fototoestel op uit te gaan en op zoek te gaan naar mooie plaatjes. Bij het maken van de foto probeer ik voor me te zien hoe de kaart er straks uit komt te zien.

Ik vind het leuk om anderen door middel van mijn kaarten mee te laten genieten van alle mooie dingen om ons heen. Of het nu de koper van mijn kaart is of de ontvanger van die kaart, het moet een kaart zijn waar je blij van wordt.

Verder is het mijn streven om een kwalitatief goede kaart voor een redelijke prijs te verkopen. Door alle foto’s zelf te maken en de kaarten zelf te ontwerpen kan ik de kostprijs laag houden.

Ik hoop dat je net zo van het sturen van de kaarten geniet als ik van het maken ervan!

With love,

Karin Aalten

Waarom?

Al jaren fotografeer ik graag. Een paar jaar geleden ben ik de fotovakschool gaan doen omdat ik me wilde gaan ontwikkelen als fotograaf en wilde kijken of ik er ook op een of andere manier mijn werk van zou kunnen maken. Ik speelde al langere tijd met de gedachte om fotokaarten te gaan maken.

Hoe?

Regelmatig ga ik erop uit om foto’s te maken voor nieuwe kaarten. Of probeer ik op zolder in mijn kleine fotostudio nieuwe opstellingen uit. De keukenhof is favoriet, maar ook de dierentuin is erg leuk voor mooie plaatjes van dieren.

Wat?

Het streven is betaalbare kaarten te maken van goede kwaliteit. De kaarten worden gedrukt op 300 grams papier en geleverd met envelop in een folie. Doordat de kaarten met name op markten en via internet worden verkocht kan ik de prijs laag houden.

De kaarten worden momenteel ook verkocht in een paar kringloopwinkels van Woord en Daad. De opbrengst van deze kaarten is voor een van de projecten van Woord en Daad. Heeft u ook interesse om deze kaarten ook voor uw goede doel te verkopen, neem dan contact op voor meer informatie.